Na de prijsuitreiking werden de prijzen die door sponsoren beschikbaar gesteld waren onder alle deelnemers verloot en iedereen dus een kans op mooie prijzen had.
In de eerste loterijronde kreeg iedereen een prijs, notaris M. Kouwenhoven had de nummers van alle deelnemers op balletjes in een doos, en nam daar voor iedere prijs één uit. In de tweede ronde werden de 13 hoofdprijzen verloot.

Eerste loterijronde

logo_albatrosAlbatros hengelsport uit Scheveningen had een groot aantal leuke prijzen, variërend van een speciaal visfileermes, regenpak, vismolens, rookovens, hengels, viskleding tot tafelmodel rookovens, allemaal zaken die elke visser kan gebruiken.
MasterMate
Mastermate bood een decoupeerzaag en een set prachtige Makita accessoires. de meeste deelnemers hebben immers naast vissen ook andere hobby’s.

Ste
Stentecntec offreerde digitale zeekaarten van de westkust van Nederland, voor een veilige navigatie op zee.

TotalfishingTotal Fishing had een aantal mooie hengels in foudraal en  warme Jacks. Voor de hoofdprijzen loterij waren er twee prachtige Reel Max zware zeemolens.


Ra
logo_raven_gijs_2007ven Fishing pakte uit met een stel mooie zeehengels, een bootsteun voor hengels en een sterke zeemolen.

De Sportvisser uit Den Haag bood een driepoot en vismolens aan. PaddyHengelsportlDe-sportvisser
Paddy Hengelsport kwam met een aantal zeehengels en vismolens.


RederijVrolijkRederij Vrolijk gaf een aantal opstapkaarten om met een van hun schepen een heel eind van de kust op zee te gaan vissen.

Logo-Maritiem-Watersport300Vrolijk-waterMaritiem Watersport en Vrolijk Watersport hadden allerlei hebbedingetjes die bij het vissen heel handig zijn.

De hoofdprijzen

humminbirdLogoDe mooie en intelligente Humminbird Sonar +GPS mapping plotter ging naar Adrie Weesie van de Deltavissers.

DriBanner Condor 3e Condor fishfinders werden in ontvangst genomen door de blije John Rosmolen, Carola Gruen en Hans van Nieuwkerk.

RaymarineDe Raymarine Dragon fishfinder werd in ontvangst genomen door Loek Boere.

De elektrische buitenboordmotor van Kewi ging naar Rob van Dooren. kewi_nl
Het weekendverblijf voor 4 personen van Centerparks kwam toe an Toon Korte. CenterParcs
De Total Fishing zeemolens werden gewonnen door Tom Waasdorp en Dimitri Poncin. Totalfishing

 

 

De hoofdprijs een Mercury 4takt 15 PK langstaart buitenboordmotor  met tank en accesoires ging naar de gelukkige Emiel Jonkers van Jachtclub Scheveningen.

FSC_7347

Mercury Logo